Technology is hard, Dick makes it easy.

Teknologi skal gjøre livet ditt lettere,
ikke vanskeligere.

Her får du

Mye for pengene

Markedsavdelingen har sjelden store budsjetter for teknologiløsninger. Vi får det til å fungere, uten at det koster en formue

Ukompliserte løsninger

Teknologi er vanskelig og teknologer liker å overkomplisere. Det unngår vi når vi kan.

Transparens

Du får innsikt i resultatene av markedsføringen. Er vi gode får du betydelig mer innsikt fra dine internsystemer også

Good vibes

Good vibes er vel aldri galt? Det ER tross alt triveligere å jobbe sammen om alle har litt lavere skuldre

Måling

Verden flommer over av data, men å ta det i bruk er en annen sak. For å kunne ta de rette beslutningene må vi ha de riktige målingene. Og det må være mulig å bruke tallene. I dag er det ikke alltid så lett dessverre...

Google Analytics, Piwik Pro, Matomo eller Mixpanel? Vi har blitt gode til å få disse plattformene til faktisk å virke.

Integrasjoner

Tallene vi får fra målingene må ofte flyttes rundt.

Marked vil ha konverteringssporing på nettsiden og salg vil automatisk sende leads til CRM-systemet. Og de mest innovative vil samle all data inn i en kundedataplattform eller et datavarehus.

Integrasjoner gjør vi mye av, enten det er GTM, Segment eller egenutviklete scripts.

Dashboards

Når relevant data blir samlet, tilgjengeliggjort og løpende oppdatert så kan man virkelig bygge en felles forståelse av hvordan det går og hva man skal gjøre. Verdien av dette skjønner man først når man har det.

Sitter du på en haug med data i utilgjengelige analysesystemer så kan du sikkert forestille deg hvor deilig det ville vært om du hadde rask og enkel tilgang til relevante data i et brukervennlig dashboard.

Dynamisk annonsering

Datafeeds kan være ekstremt viktige, spesielt for nettbutikker. En god feed gjør rett og slett livet enklere, og synes på bunnlinja gjennom bedre resultater fra dynamisk annonsering, Google shopping og e-post markedsføring.

Utvikling

Har du behov for at data skal automatisk sammenstilles, knas, integreres, eller presenteres?

Eller har du en nettside som ikke konverterer spesielt godt og du ønsker å gjøre noen tiltak for å øke konverteringsraten?

Da kan vi i det aller minste peke deg i riktig retning.
Markedsføring
Hos oss finner du eksperter på digital markedsføring som er lidenskapelig opptatt av å levere resultater. Med en datadreven tilnærming og kreativitet, sørger vi for at din merkevare ikke bare blir sett, men også husket.
Les mer
Innhold
Vi er bedre enn de fleste på å raskt lage innhold som får jobben gjort. Tekst, video, design – uansett format, leverer vi med kvalitet og hastighet. La oss fortelle din historie på en måte som engasjerer og konverterer.
Les mer

Nysgjerrig?

Vi kan selvfølgelig også gjøre mer enn dette.

Vi tror det viktigste som skiller oss fra teknologer er at vi også skjønner markedsføringen – det er ganske sjelden vare i denne bransjen.

Uansett om du har et stort eller lite prosjekt – fyll ut skjemaet, så tar vi det derifra.
Tusen takk! Din forespørsel er blitt sendt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
“Frank & Dick har et høyt kompetansenivå og god teknisk forståelse av digital markedsføring. De er innovative, inspirerende og effektive i utførelsen av arbeid og er vår go-to-partner når vi ønsker smidige løsninger på avansert GTM client- og server-side tracking.”
Fredrik Jacobsen
SEO og Adwords spesialist,
Europris AS