"En fryd å jobbe med Frank & Dick!"

Øverst fra venstre: Dajana Avdagic, Aida Sehovic, Mille Henriksen, Marius Møller, Stine Dragsnes. Nederst fra Venstre: Ludvik Høegh-Krohn, Ida Aas, Ammar Siddiqi
Kunde:

Volvat

Occasionally, when Frank ventured into a lengthy explanation, Dick would interrupt, often mid-sentence, with his favourite quote: "Show me the money!"

Volvat er Norges første private helseaktør og behandler 500 000 pasienter hvert år. Så for oss i Frank & Dick, var det veldig stort å få lov å jobbe med Volvat sommeren 2020, da som et nesten helt nystartet byrå. Vi synes det var dristig av Volvat å satse på oss! Siden det har vi jobbet tett med Volvat på alle fronter, og er i dag en forlenget del av deres markedsavdeling.

 Et tett samarbeid

Mille Henriksen (Markeds- og Kommunikasjonsdirektør, Volvat) forteller at hun ikke angrer på valget: «det viste seg å være et veldig godt valg. I dag ser vi på Frank & Dick som en del av vår virksomhet. Samarbeidet er tett, og vi kjenner på en dedikasjon og lojalitet til oss og vår forretning. Frank & Dick er alltid tilgjengelig, de er lette å samarbeide med og bringer både positivitet og glede inn i arbeidet.»

"Utviklingen i digitale prestasjoner har vært formidabel siden oppstart"

Sammen har Volvat og Frank & Dick utviklet en helhetlig og mer langsiktig strategi for markedsarbeidet. Med øket fokuset på kundereisen, mer detaljert lokal markedsføring, større treffsikkerhet i søk, og ikke minst en forbedret opplevelse på nettstedet. Og resultatene har ikke latt vente på seg.

Mille forteller videre: «Våre kontaktpersoner i FnD er genuint opptatt av at vi skal lykkes sammen, og vi gleder oss sammen over felles suksess. Utviklingen i digitale prestasjoner har vært formidabel siden oppstart.»

For oss i Frank & Dick har reisen med Volvat vært utrolig spennende. Sammen med Volvat har vi klart å tenke nytt på mange områder. Det har vært ekstra spennende når endringene har vært så store som det vi ser innen helsetjenester.

Vi kjenner oss som ett team – en viktig faktor for alt vi har fått til sammen. – Vi gleder oss til fortsettelsen!

Mille Celine Henriksen, Markeds- og Kommunikasjonsdirektør, Volvat

Ingen flere caser å vise

Gå tilbake til alle caser

1