Digital markedsfører

Søknadsfrist:

31.10.2023

Occasionally, when Frank ventured into a lengthy explanation, Dick would interrupt, often mid-sentence, with his favourite quote: "Show me the money!"

Er du en mer eller mindre nyutdannet markedsfører/kommunikatør med noe erfaring fra vekstmarkedsføring, betalt annonsering, sosiale medier, SEO, E-commerce, eller lignende? Er du i tillegg flink til å se helheten i det du gjør og elsker å skape resultater, så vil vi veldig gjerne snakke med deg.

I denne stillingen vil du kunne jobbe operativt og strategisk med noen av de mest spennende bedriftene i Norge. Frank & Dick jobber i dag med merkevarer som Thon Hotels, Volvat, Discovery Nordics, Spond, Orkla, Eliteserien og flere større B2B/industriselskaper. Vi får stadig mer å gjøre, og derfor ser vi altså etter akkurat deg!

 Hva du kan se frem til:

- Stor frihet til å jobbe slik du selv ønsker

- En unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter i et dynamisk fagmiljø

- Flotte lokaler i Oslo og Stavanger

- Muligheter for pendling / hjemmekontor

- Fleksibel arbeidstid

- Svært dyktige kollegaer

- Gode lønnsbetingelser

- Mulighet for å bli med å videreutvikle selskapet

"It's good to be Frank, but sometimes you have to be Dick"

Hos Frank & Dick gjør vi ting litt annerledes. Vi tror på å gi dyktige folk friheten til å utføre jobben slik de mener det vil gi best resultater. I vår erfaring er det sånn vi gir mest verdi til våre kunder.

Vi ble kåret til årets performance-byrå i 2021 og har siden den gang hatt sunn økonomisk vekst. Vi har ansatt både fra etablerte aktører og folk som har vært selvstendig næringsdrivende, og vi ønsker å fortsette å tiltrekke oss de flinkeste folkene i bransjen.

På tre år har vi blitt 17 erfarne (og mindre erfarne, men lovende) digitale markedsførere. Vi har bygget et byrå som er "digital-first", i den forstand at det er de digitale kanalene som legger premisset for alt annet vi gjør. Vi har designere, videoprodusenter, erfarne reklamefolk mm, og alt som gjøres er sentrert rundt hva som faktisk har en effekt ute i de digitale kanalene.

Vi strekker oss for at folk får livet til å henge sammen. Derfor tilbyr vi inntil to dager hjemmekontor ved behov, men ser også at det trengs folk på kontoret for at man skal klare å samarbeide best mulig, og ha det gøy selvfølgelig!

Hva vi ser etter:

- 1-2+ års erfaring med digital markedsføring, sosiale medier, (gjerne ved siden av studier)

- Minimum bachelor innen markedsføring/kommunikasjon, e.l (med gode akademiske resultater)

- Du er kunnskapsrik, nysgjerrig og oppdaterer deg faglig

- God med mennesker

- Du er ærlig og ydmyk

- Og btw: helt ok om du er bittelitt sær, bare ikke vanskelig

 

Vil du også være Frank & Dick? Ta gjerne kontakt med Ludvik Høegh-Krohn på 918 69 789 for en uformell prat!

Fortsatt ikke overbevist? Sjekk oss ut på tiktok: http://bit.ly/3FfoAXZ (frankanddick på tiktok)